Observació : Detalls

Data:

20/Febrer/2009 (12:00)

Latitud:

36.540

Longitud:

-4.6170

Ocells marins

Larus marinus

Nom comú: Gavinot, Gavión Atlántico, Greater Black-backed Gull

Foto:

Abundància (individus):

1

Hàbitat:

Escullera

Campanya:

-

Estació/Pesca:

-

Vaixell:

-

Comentaris:

Un gavión de primer invierno, aunque por la estructura de la cabeza podría tratarse de una hembra

Observador

Salvador
Garcia Barcelona

Data de creació: 2017-01-10 18:43:46

Actualitat

Mapa de les observacions

El nostre portal web web utilitza 'cookies' amb la finalitat de millorar l'experiència de l'usuari. Més informació aquí. [ Tancar ]