Xarxa d'Observatoris

Aquest any 2016, l'equip del projecte s’ha proposat crear 7 estructures sentinella, cadascuna corresponent a una àrea geogràfica o àrea de seguiment, que formen una xarxa d'observatoris de sud a nord de la costa mediterrània i entrada des de l'Atlàntic. Tots junts, aquests observatoris ens donaran la fotografia de l'estat actual d’questes àrees en relació amb les temàtiques estudiades pels projectes científics en marxa i permetran establir un punt de partida per conèixer l'evolució anual d'algunes de les problemàtiques que s'estan analitzant i definir les bases per a l'actuació.

A cada àrea de seguiment, l'estructura d'organització consta de diversos observatoris . Entre tots els observatoris que participin, un s'establirà com a centre de contacte per a altres col·lectius que vulguin unir-se més endavant a aquesta iniciativa dins de la mateixa àrea de seguiment.

En aquesta primera fase, hem definit sis àrees de seguiment, on ja hi ha observatoris en marxa:

COSTA ANDALUSA MEDITERRÀNIA

Observatoris sentinella:

Col·labora: OpenWater – La Herradura ; BuceoNatura – La Herradura, Málaga

COSTA ANDALUSA ATLÀNTICA

Observatoris sentinella:

 

COSTA VALENCIANA-ALICANTINA

Observatoris sentinella:

 

COSTA DE MÚRCIA

Observatoris sentinella:

 

COSTA DAURADA I EBRE

Observatoris sentinella:

 

COSTA BRAVA

Observatoris sentinella:

 

ILLES BALEARS

Observatoris sentinella:

 

Actualitat

Mapa de les observacions

El nostre portal web web utilitza 'cookies' amb la finalitat de millorar l'experiència de l'usuari. Més informació aquí. [ Tancar ]